Bli med 23 000+ foreldre på Sitly Finn barnevakter i nærområdet ditt, chat med dem og planlegg et intervju

Slik fungerer det for foreldre

Jeg er barnevakt/dagmamma

Det er mer enn 74 000 familier og barnevakter på Sitly i Norge. Du kan enkelt finne noen som passer dine behov.

Step 1 Fortell oss hva du leter etter.

Skriv inn dine preferanser og behov i profilen din. Tenk på erfaring, tilgjengelighet eller timepris. Du vil se barnevaktene som passer din situasjon best. Du kan endre filtrene når som helst.

Step 2 Se barnevaktprofiler.

Sjekk profilene for å bli bedre kjent med barnevaktene og se deres erfaring, referanser og tilgjengelighet. Se om det de tilbyr samsvarer det du leter etter hos en barnevakt, og kontakt de du liker best.

Step 3 Møt barnevaktene du ønsker.

Hvis du liker samtalen deres, kan du sette opp et intervju for å bli bedre kjent.

Sikkerhet

Sitly er et nettbasert plattform hvor du enkelt kan finne en barnevakt eller dagmamma i ditt eget område. Det er en plattform for å utvide horisonten din. Din ideelle barnevakt eller dagmamma kan bo rundt hjørnet, uten at du vet det.

10-trinns guide for å finne en barnevakt

Når du leter etter en barnevakt, er det greit å ha følgende i bakhodet.

Velg og vurder barnevakten din

Be om referansene deres og se hvem som allerede anbefaler dem på Sitly. Sett alltid opp et intervju før du ansetter en barnevakt. Før dere møter hverandre, kan du også gjennomføre et telefonintervju eller en videosamtale. På den måten kan du finne ut om barnevakten passer for deg.

Hold din personlige informasjon privat

Ikke legg ut dine personlige opplysninger, som telefonnummer eller adresse, i profilbeskrivelsen din. Del disse først når du har hatt en samtale med noen du ønsker å møte til et intervju.

Kontakt oss når du er i tvil

Er det noen som ber om dine personlige detaljer uten å ha hatt en tidligere samtale, eller er det noe du synes er rart i en chat? Gi oss beskjed ved å sende oss en melding, så skal vi se nærmere på det.

Har du et spørsmål til oss?

Hva er Sitly?

Med Sitly kan du finne en barnevakt, dagmamma, eller en familie du kan sitte barnevakt for. Du kan kontakte dem, arrangere et intervju og lage videre avtaler. Du bestemmer selv hvilken type barnevakt eller familie som passer deg best, og hvem du vil kontakte.

Påfølger registrering noen forpliktelser?

Nei. Registrering er uten forpliktelser og det er gratis. Du velger selv om du vil takke «ja» til et intervju med foreldre, barnevakt og/eller dagmammaer.

Blir foreldre, barnevakter og dagmammaer screenet av Sitly?

Du kan se på Sitly som et online møtested. Alle kan regisrere seg og kontakte andre medlemmer. Vi screener ikke medlemmer på forhånd, men vi sjekker regelmessig etter upassende oppførsel (bilder, meldinger, rapporteringer fra andre medlemmer) Det er opp til foreldre og barnevakter å velge hva de er ser etter på Sitly. Vi råder deg til å være forsiktig ved å alltid be om referanser og avtale et bli-kjent-møte først. På denne måten vil du være i stand til å skape et bedre bilde av en potensiell barnevakt eller familie.