Bli med 56.000+ foreldre på Sitly Finn barnevakter i ditt nabolag, chat med dem & planlegg et intervju

Hvordan det fungerer for foreldre

Jeg er barnevakt/dagmamma

Det er mer enn 63.000 familier og barnevakter på Sitly i Norge. Du kan enkelt finne noen som passer dine behov.

Step 1 La oss vite hva du er på utkikk etter.

Oppgi dine preferanser og behov på din profil. Tenk på erfaring, tilgjengelighet, eller timepris. Du vil se de barnevaktene som passer dine preferanser best. Du kan endre filtrene når som helst.

Step 2 Se barnevaktprofilene

Sjekk profilene for å bli bedre kjent med barnevaktene, se deres erfaring, referanser og tilgjengelighet. Se om det de tilbyr matcher det du er på utkikk etter i en barnevakt, og kontakt de du liker best.

Step 3 Treff de barnevaktene du liker.

Hvis du liker samtalen deres - Avtal et møte for å bli bedre kjent. Se hvordan de er med barna dine og om det er en match.

Sikkerhet

Sitly er et nettsted der du enkelt kan finne en barnevakt eller dagmamma i ditt eget nabolag. Det er en plattform for å utvide din horisont - kanskje bor din idelle barnevakt rett rundt hjørnet.

10 steg for å finne en barnevakt

Når du ser etter en barnevakt, er det greit å holde følgende i bakhodet.

Velg og sjekk din barnevakt

Be om referanser og se hvem som allerede har blitt anbefalt på Sitly. Inviter alltid til intervju før du ansetter en barnevakt. Du kan også invitere til intervju via telefon- eller videosamtale. Det vil gjøre det enklere å finne den barnevakten som er riktig for deg.

Hold din personlige opplysninger private

Ikke oppgi dine personlige opplysninger som telefonnummer eller adresse i profilbeskrivelsen din. Oppgi kun denne informasjonen når du har hatt en samtale med noen du vil treffe.

Kontakt oss når du er i tvil

Er det noen som ber om dine personlige detaljer uten å hatt en tidligere samtale, eller er det noe du finner suspekt i en chat? Gi oss beskjed på info@sitly.no

Har du et spørsmål til oss?

Hva er Sitly?

Med Sitly kan du finne en barnevakt, dagmamma, eller en familie du kan sitte barnevakt for. Du kan kontakte dem, arrangere et intervju og lage videre avtaler. Du bestemmer selv hvilken type barnevakt eller familie som passer deg best, og hvem du vil kontakte.

Påfølger registrering noen forpliktelser?

Nei. Registrering er uten forpliktelser og det er gratis. Du velger selv om du vil takke ja til et intervju med foreldre, barnevakt og/eller dagmødre i ditt nabolag.

Blir foreldre, barnevakter og dagmødre screenet av Sitly?

Du kan se på Sitly som et online møtested. Alle kan regisrere seg og kontakte andre brukere. Vi screener ikke folk på forhånd, men vi sjekker selvfølgelig regelmessige om folk sender upassende meldinger. Det er opp til foreldre og barnevakter å velge hva de er på utkikk etter på SItly. Vi råder deg til å være forsikitg ved å alltid be om referanser og avtale et bli-kjent-møte først. På denne måten vil du være i stand til å skape et bedre bilde av en potensiell barnevakt eller familie.