Finn den beste barneomsorgen for din familie

Har du middagsplaner med partneren din, en uventet endring i timeplanen, eller kanskje du har behov for en annen type barnepass? Ingen problem. På Sitly finner du barnevakten eller dagmammaen som best matcher dine preferanser, sånn at du kan gjøre det du har lyst til uten å bekymre deg om barnepass.

Meld deg inn gratis, uten noen forpliktelser

Sitlys historie

"Sitly er laget av foreldre for foreldre. Vi vil at dine barn skal ha den beste omsorgen, og vi vil at du skal ha ro i sinnet når du er opptatt. Sitly er nå den raskest voksende plattformen hvor barnevakter og familier kan komme i kontakt med hverandre." - Jules van Bruggen, grunnlegger av Sitly
Kostnadene for barnepass er høye, tidsrammene er stramme, og miljøet er ofte stressende for små barn. Da Jules van Bruggen ble forelder og søkte etter fleksibel barnepass, fant han ingen god løsning. Han la merke til at han ikke var den eneste som slet med det samme problemet, så han opprettet sin egen løsning, og Sitly ble til.
Sitly ble etablert i Nederland i 2009, og er i dag aktiv i 12 land, med over 2 millioner registrerte brukere, og 28 ansatte.

Teamet vårt

Jules Jules Grunnlegger og CEO
Sira Sira Kundeservice og Søkemarkedsføring
Hubert Hubert Administrasjon og Økonomi
Ronald Ronald CTO
Ivo Ivo Hovedutvikler
Alex Alex iOS-utvikler
Roman Roman Android-utvikler
Marieke Marieke UX- og UI-designer
Arnout Arnout Markedsanalytiker
Paula Paula Kvalitetssikring
Linda Linda Markedsføring i sosiale medier
Marloes Marloes Markedsføring