Mer enn 56.000 barnevaktjobber på Sitly! Finn barnevaktjobber i ditt nabolag, chat med foreldre & planlegg et intervju

Hvordan det fungerer for barnevakter

Jeg er forelder

Over 63.000 familier og barnevakter hele i Norge bruker Sitly. Det er enkelt å finne en familie å jobbe for.

Step 1 1. Fyll inn din informasjon

Oppgi din tilgjengelighet, erfaring, og timepris på din profil, og last opp et bilde som du også ville brukt i en CV. Basert på dine filter, vil du se familier som matcher deg best.

Step 2 2. Se familie-profiler

Hvis du ser en familie du liker, besøk profilen deres og finn ut mer om deres situasjon. Les om barna og om hva foreldre er på utkikk etter i en barnevakt.

Step 3 3. Møt familier

Send en melding til de foreldrene du liker best. Hvis du liker samtalen, kan du foreslå et treff for å bli bedre kjent med barna. Etter intervjuet, kan du bestemme om det er en match.

Har du et spørsmål til oss?

Hva er Sitly?

Med Sitly kan du finne en barnevakt, dagmamma, eller en familie du kan sitte barnevakt for. Du kan kontakte dem, arrangere et intervju og lage videre avtaler. Du bestemmer selv hvilken type barnevakt eller familie som passer deg best, og hvem du vil kontakte.

Påfølger registrering noen forpliktelser?

Nei. Registrering er uten forpliktelser og det er gratis. Du velger selv om du vil takke ja til et intervju med foreldre, barnevakt og/eller dagmødre i ditt nabolag.

Blir foreldre, barnevakter og dagmødre screenet av Sitly?

Du kan se på Sitly som et online møtested. Alle kan regisrere seg og kontakte andre brukere. Vi screener ikke folk på forhånd, men vi sjekker selvfølgelig regelmessige om folk sender upassende meldinger. Det er opp til foreldre og barnevakter å velge hva de er på utkikk etter på SItly. Vi råder deg til å være forsikitg ved å alltid be om referanser og avtale et bli-kjent-møte først. På denne måten vil du være i stand til å skape et bedre bilde av en potensiell barnevakt eller familie.