Mer enn 20 000 barnevaktjobber på Sitly! Finn en barnevaktjobb i nærområdet ditt, chat med foreldre, og planlegg et intervju

Slik fungerer det for barnevakter

Jeg er forelder

Over 76 000 familier og barnevakter hele i Norge bruker Sitly. Det er enkelt å finne en familie å jobbe for.

Step 1 1. Fyll inn informasjonen din

Legg til tilgjengelighet, erfaring og timeprisen på profilen din og last opp et bilde du også vil bruke på CV-en din. Basert på filtrene dine vil du se familiene som matcher deg best.

Step 2 2. Se familieprofiler

Hvis du ser en familie du liker, besøk profilen deres for å finne ut mer om situasjonen deres. Les om barna deres og hva de ser etter hos en barnevakt, og avgjøre om det er en match.

Step 3 3. Møt familiene

Send en melding til de foreldrene du liker best. Hvis du liker samtalen deres, kan du sette opp et intervju for å bli kjent med dem og barna deres. Etter intervjuet kan du bestemme om det er en match.

Har du et spørsmål til oss?

Hva er Sitly?

Med Sitly kan du finne en barnevakt, dagmamma, eller en familie du kan sitte barnevakt for. Du kan kontakte dem, arrangere et intervju og lage videre avtaler. Du bestemmer selv hvilken type barnevakt eller familie som passer deg best, og hvem du vil kontakte.

Påfølger registrering noen forpliktelser?

Nei. Registrering er uten forpliktelser og det er gratis. Du velger selv om du vil takke «ja» til et intervju med foreldre, barnevakt og/eller dagmammaer.

Blir foreldre, barnevakter og dagmammaer screenet av Sitly?

Du kan se på Sitly som et online møtested. Alle kan regisrere seg og kontakte andre medlemmer. Vi screener ikke medlemmer på forhånd, men vi sjekker regelmessig etter upassende oppførsel (bilder, meldinger, rapporteringer fra andre medlemmer) Det er opp til foreldre og barnevakter å velge hva de er ser etter på Sitly. Vi råder deg til å være forsiktig ved å alltid be om referanser og avtale et bli-kjent-møte først. På denne måten vil du være i stand til å skape et bedre bilde av en potensiell barnevakt eller familie.