Kontakt Sitly

Søk igjennom våre mest spurte spørsmål, eller fyll ut skjemaet nedenfor for å kontakte oss.

Har du et spørsmål til oss?

Dette er de tre mest spurte spørsmålene.

Hva kan Sitly tilby foreldre?

Sitly tilbyr foreldre muligheten til å bli kjent med foreldre, barnevakter og dagmødre/dagfedre i sitt nærområde, slik at de sammen kan organisere barnepass. Ved siden av å finne barnevakter og dagmødre/dagfedre kan foreldre også komme i kontakt med hverandre, om de vil finne lekekamerater for barna, eller for eksempel for å dele en barnevakt eller dagmamma/dagpappa for å dele kostnadene.

Hva tilbyr Sitly for barnevakter og dagmødre/dagfedre

En barnevakt eller dagmamma/dagpappa kan finne foreldre via Sitly i sitt nabolag som er på utkikk etter en barnevakt og/eller dagmamma/dagpappa. Du kan ta kontakt med dem, bli kjent med dem, og eventuelt arrangere barnepass.

Hvordan kommer jeg i kontakt med andre brukere?

Gå til en annen brukers profil og klikk på ‘send melding’. Du vil bli spurt om å abonnere på et premium-medlemsskap først. Når du har sendt meldingen kommer vi til å sende en e-post til personen for å informere han/hun om at han/hun har fått en melding. De som du har sendt melding til vil kunne sende et svar til deg gratis. Vi deler aldri dine personlige detaljer med andre, slik som din adresse, e-post eller telefonnummer. Så det er opp til deg å levere dette til andre.

Finner du ikke spørsmålet ditt her? Besøk hjelpesiden vår

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet nedenfor for å kontakte oss, eller send en e-post til info@sitly.no

Melding sendt!

Takk for at du tok kontakt med oss. Vi kommer tilbake til deg så fort som mulig!
Sendt

Leter du etter en barnevakt eller en barnevaktjobb?

Å komme i gang Hvordan Sitly fungerer