Skriv inn spørsmålet ditt

Informasjon

Hva koster Sitly?

Registrering er gratis og uten forpliktelser. Du kan lese og besvare mottatte meldinger gratis. Har du funnet en barnevakt som du gjerne vil kontakte? Da trenger du et Premium-abonnement.Prisene er:

1 måned: 290,-

3 måneder: 570,- (190,- per måned)Premium-abonnementet ditt forlenges automatisk ved slutten av medlemskapet, med samme lengde som den første perioden du valgte. Du kan si opp abonnementet ditt når som helst.

Hvordan finner jeg en barnevakt?

Det er viktig å tenke over hva slags barnevakt du er på utkikk etter. Du kan deretter lage en "ønskeliste" over egenskaper du ønsker. Med listen over egenskaper kan du lete etter en barnevakt på vår plattform. På de fleste plattformer må du selv screene. Så sørg for at du planlegger et intervju og be om anbefalinger. Har du funnet en barnevakt? Da kan dere avtale en prøveperiode.

Hvordan planlegger jeg et intervju med min nye barnevakt?

Be om referanser og anbefalelser før intervjuet. Før intervjuet vil du ha mulighet til å ringe andre foreldre for å høre hva de syntes om barnevakten. Still spørsmål som du synes er viktig og se om barnevakten går overens med dine barn.

Hvilke spørsmål skal jeg stille under et intervju?

Hva du ønsker å vite om din nye barnevakt er veldig individuelt. Du synes kanskje noe er viktigere enn andre foreldre gjør. Men det er alltid bra å snakke om erfaring, motivasjon, tilgjengelighet og lønn. Det er også viktig at du stoler på din magefølelse, og at du er sikker på at barnevakten er den rette for din familie.

Hva koster en barnevakt?

Prisen for en barnevakt avhenger av flere ting, som f.eks. alder, erfaring, antall barn som skal passes, og hvor langt unna barnevakten bor. Det er alltid greit å sjekke minstelønn og starte derfra. Barnevakter har også "forventet timepris" oppgitt på profilen.

Hva er en dagmamma?

En dagmamma tilbyr barnepass i eget hjem på dagtid. Hun/han har relevant erfaring og alle relevante sertifikat. En dagmamma kan passe opp til 2 barn uten godkjenning fra kommunen. I Norge er det ingen formell opplæring som kreves for å blir dagmamma.

Informasjon

Hva koster Sitly?

Registrering er gratis og uten forpliktelser. Du kan også lese og besvare tilsendte meldinger gratis. Har du funnet en fantastisk familie som du vil kontakte? Da må du ha et Premium-abonnement.Prisene er:

1 måned: 149 kr

3 måneder: 297 (99 kr per måned)Premium-abonnementet ditt forlenges automatisk ved slutten av medlemskapet, med samme lengde som den første perioden du valgte. Du kan si opp abonnementet ditt når som helst.

Hva kan jeg tjene som barnevakt?

Hvor mye du kan tjene som barnevakt er avhengig av din alder, erfaringen, hvor mange barn du passer og hvor du bor. Det er alltid best å starte med minstelønnen og ta det derfra. Hvis du er under 18 år er det vanlig å ta 80-120 kroner, og hvis du er over 18 år er det vanlig å ta 100-160 kroner.

Må jeg sende min CV til dere?

Nei. Du kan oppgi den informasjonen du ønsker å dele med foreldre direkte på din profil.

Hvordan kommer jeg i gang med å sitte barnevakt?

Hvis du ikke har mye erfaring ennå, må du gjøre en ekstra innsats for å finne en jobb. Foreldre foretrekker barnevakter med erfaring. Du kan spørre foreldrene om du kan hjelpe til med barna når de er tilstede, du kan passe dine småsøsken, nevøer eller nieser, eller nabobarna. Dette vil sørge for at du får mer erfaring, og det vil øke dine sjaner for å finne en bra barnevaktjobb.

Hvordan finner jeg jobb som barnevakt?

Hvis du er på utkikk etter en barnevaktjobb, må du sørge for at profilen din er perfekt. Fortell familiene hvem du er, hva du er på utkikk etter, hvorfor du liker å sitte barnevakt og når du er tilgjengelig. Det er også viktig å velge et bra profilbilde.

Hvordan forbereder jeg meg til et intervju med en ny familie?

Hvis du er på utkikk etter en barnevaktjobb online, må du sørge for at profilen din er perfekt. Fortell familiene hvem du er, hva du er på utkikk etter, hvorfor du liker å sitte barnevakt og når du er tilgjengelig. Det er også viktig å velge et bra profilbilde.

Informasjon

Hvordan blir jeg dagmamma?

I Norge er det ingen formell opplæring som kreves for å bli dagmamma. Hvis du vil passe på tre eller flere barn og tilbyr barnepass mer enn 10 timer per uke, må du ha godkjenning fra kommunen.

Hva koster Sitly?

Registrering er gratis og uten forpliktelser. Du kan også lese og besvare tilsendte meldinger gratis. Har du funnet en fantastisk familie som du vil kontakte? Da må du ha et Premium-abonnement.Prisene er:

1 måned: 149 kr

3 måneder: 297 (99 kr per måned)Premium-abonnementet ditt forlenges automatisk ved slutten av medlemskapet, med samme lengde som den første perioden du valgte. Du kan si opp abonnementet ditt når som helst.

Om Sitly

Hva er Sitly?

Med Sitly kan du finne en barnevakt, dagmamma, eller en familie du kan sitte barnevakt for. Du kan kontakte dem, arrangere et intervju og lage videre avtaler. Du bestemmer selv hvilken type barnevakt eller familie som passer deg best, og hvem du vil kontakte.

Påfølger registrering noen forpliktelser?

Nei. Registrering er uten forpliktelser og det er gratis. Du velger selv om du vil takke «ja» til et intervju med foreldre, barnevakt og/eller dagmammaer.

Blir foreldre, barnevakter og dagmammaer screenet av Sitly?

Du kan se på Sitly som et online møtested. Alle kan regisrere seg og kontakte andre medlemmer. Vi screener ikke medlemmer på forhånd, men vi sjekker regelmessig etter upassende oppførsel (bilder, meldinger, rapporteringer fra andre medlemmer) Det er opp til foreldre og barnevakter å velge hva de er ser etter på Sitly. Vi råder deg til å være forsiktig ved å alltid be om referanser og avtale et bli-kjent-møte først. På denne måten vil du være i stand til å skape et bedre bilde av en potensiell barnevakt eller familie.

Hvordan fungerer Sitly-appen?

Du kan registrere deg, opprette en profil, og søke etter din ideelle barnevakt eller den perfekte familien i ditt nærområde. Appen er brukervennlig og tilbyr flere funksjoner enn den vanlige nettleser-versjonen. Du kan laste ned appen via Google Play Store eller Apple Store.

Min konto

Hvordan kontakter jeg andre medlemmer?

Du kan kontakte andre ved å gå til deres profil og klikke på "Send melding". For å kunne sende meldinger trenger du et Premium-abonnement. Når du har sendt en melding, vil vi sende et varsel og en e-post til mottaker. De du har sendt en melding til kan svare gratis. Vi deler aldri dine personopplysninger, som f.eks. adresse, e-post eller telefonnummer. Det er opp til deg å bestemme hvilken informasjon du vil dele.

Hvordan kommer andre i kontakt med meg?

Andre medlemmer kan kontakte deg når de har et Premium-abonnement. Når et medlem sender deg en melding på Sitly, vil vi varsle deg via e-post og push-varsel i appen. Det er gratis å svare på mottatte meldinger. 

Hvordan endrer jeg mitt passord?

Logg inn, gå til din profil og klikk på "Kontoinnstillinger". Velg deretter lenken som sier "endre passord". Der kan du endre passordet ditt.

Jeg har forespurt nytt passord, men har ikke mottat en e-post. Hva gjør jeg?

Hvis du har forespurt et nytt passord, vil du motta en e-post med en lenke for å tilbakestille ditt passord. Hvis du ikke har mottatt en e-post i din innboks, husk å sjekke spam-mappen. Fortsatt ikke mottatt en e-post? Ta gjerne kontakt med vår kundeservice (info@sitly.no). 

Hvordan endrer jeg adressen min?

Gå til "Profilinnstillinger". Helt nederst, finner du din nåværende adresse og der kan du endre den.

Jeg ønker ikke å motta ukentlige e-poster. Hvordan endrer jeg dette?

Gå til "Profil" og velg "Kontoinnstillinger" for å endre e-post-innstillinger. Du kan endre dine preferanser og hvor ofte du ønsker å motta match-mailer. 

Hvordan avslutter jeg mitt Premium-abonnement?

Du kan avslutte ditt Premium-abonnement ved å logge inn og gå til "Kontoinnstillinger". Der finner du en lenke som sier "Avbryt abonnement".Når du har abonnert via Apples iTunes, må du også melde deg ut via iTunes-kontoen din. Apple fungerer som en formidler for betalinger mellom Sitly og dens brukere. Du kan finne instruksjonene for hvordan du melder deg ut av et Apple-abonnement her: https://support.apple.com/no-no/HT202039Når du har abonnert på Premium-medlemskapet gjennom Sitly Android-appen, kan du avbryte det i Google Play. Du finner instruksjonene for hvordan du kan melde deg ut fra Android-abonnement her: https://play.google.com/store/account/subscribingsMerk: Avinstallering av appen, eller å skjule eller slette kontoen, vil ikke kansellere abonnementet ditt automatisk! Du må si opp abonnementet ditt i Google Play eller iTunes.Premium-abonnementet ditt forlenges automatisk ved slutten av medlemskapet, med samme lengde som den første perioden du valgte. Du kan si opp abonnementet ditt når som helst.

Kan jeg endre min profil til barnevakt, dagmamma eller forelder?

Dessverre er ikke dette teknisk mulig. Det beste du kan gjøre er å slette din "gamle" profil og opprette en ny profil som barnevakt, dagmamma eller forelder.

Kan jeg slette kontoen på Sitly?

Gå til "Mine innsillinger" og velg "Profilinnstillinger". Hvis du midlertidig ikke har bruk for barnepass, eller hvis du allerede har funnet arbeid, kan du skjule din profil helt til du velger å logge inn igjen. Din profil vil ikke være synlig for andre medlemmer. Men hvis du har bruk for en barnevakt eller en jobb i framtiden, så vil ikke dine opplysninger være slettet, som vil være tilfellet hvis du velger å slette din profil.

Personvern

Er mine personopplysninger synlig for andre?

Som barnevakt eller dagmamma er det kun ditt fornavn, bilde og alder som er synlig for andre medlemmer. Som forelder er det kun ditt fornavn, bilde og antall barn med alder som er synlig for andre medlemmer. Vi viser også omentrent hvor du bor på kartet, sånn at foreldre og barnevakter kan se hvor langt unna du bor. Din nøyaktige adresse er ikke synlig. Din adresse vil bli skjult og er ikke synlig for andre Sitly-medlemmer.

Blir mine personopplysninger trygt lagret?

Vi synes det er yderst viktig å beskytte dine personopplysninger. Derfor beskytter vi vårt nettsted med et såkalt SSL-sertifikat. Dette sertifikatet krypterer informasjon som blir sendt fram og tilbake. Du kan se at nettstedet er beskyttet med en liten lås i din nettleser.

Hvorfor trenger dere adressen min?

Din adresse blir brukt for å vise andre registrerte medlemmer din omentrente plassering, ved å plassere et ikon på kartet over ditt nærområde. På denne måten kan foreldre, barnevakter og dagmammaer se at du bor i samme nærområde, og kontakte deg på Sitly. Vi viser eller deler aldri dine adressedetaljer med andre.

Er Sitly trygt?

Sitly er en nettbasert markedsplass hvor foreldre og barnevakter i samme område/nabolag kan finne hverandre. Når du har funnet en barnevakt, kan du invitere til intervju og sjekke referansene - Akkurat som du ville gjort hvis du fant en barnevakt via familie eller venner. Du kan se på det som en måte å utvide din horisont - Du kan finne barnevakter som bor i ditt nabolag, men som du kanskje ikke kjenner.Hvilke sikkerhetstilsyn tar Sitly? Vi har manuelle kontroller for å være sikre på at alt er som det skal, og vi blir varslet hvis det er noe utenom det vanlige som pågår. Vi tilbyr et sikret og trygt sted der du kan sende meldinger, og gi barnevakter muligheten til å laste opp deres referanser. Vi tar alle varsler og meldinger om sikkerthet på alvor. Så hvis du har noen spørsmål angående sikkerheten på vår plattform, eller har mottatt en upassende melding - Ta gjerne kontakt med vår kundeservice på info@sitly.no.

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt?

Kontakt oss