Charlotte & Fanny “Da Fanny kom på jobbintervju, begynte hun umiddelbart å leke med Sara, og Noa krøp rundt henne.”

Introduksjon

Fanny sitter barnevakt for Noa og Sara av og til. Charlotte visste hun hadde funnet en match da Fanny begynte å leke med barna. "Noa var lei seg for at hun måtte dra etter intervjuet, og sa at jeg skulle dratt istedet."

Charlotte (mor):

Fanny er veldig utadvent, og det er jeg også, så vi gikk fort overens. Vi har en fin tone sammen, men det er viktigere at barna også liker henne. De skal tross alt tilbringe mer tid med henne. Da hun kom for å møte barna, tok det ikke lang tid før Sara ville leke med henne. Det tok litt lenger tid for Noa, men etter en stund heiv han seg med. Jeg visste med en gang at Fanny var den riktige barnevakten for oss.

Charlotte (mor):

Da vi var ferdige med intervjuet, spurte Noa meg om jeg kunne dra ut en tur, sånn at Fanny kunne bli igjen. Jeg hadde egentlig ingen planer den kvelden, men jeg bestemte meg for å dra ut en liten tur for å handle inn dagligvarer, for å teste ut hvordan det funket. Fanny påtok seg oppgaven, og var overhodet ikke bekymret.

Fanny (barnevakt):

Intervjuet gikk rolig for seg. Sara er en veldig søt og blid baby, og Noa liker å klatre rundt. På et tidspunkt tok han min hånd og sa "Mamma, kan Fanny sitte barnevakt i kveld?" Charlotte dro ut en liten tur for å handle, og mens hun var ute, lekte vi tre sammen i lekerommet. Noa var ikke fornøyd da moren kom tilbake, så man kan si vi hadde en bra start!

Finn en barnevakt eller barnevaktjobb selv!