Sanne & Lisa “Fordi Lisa sitter barnevakt én kveld i uken, har vi tid til hverandre igjen.”

Introduksjon

Lisa kommer for å sitte barnevakt hver tirsdagskveld, sånn at Sanne og hennes mann kan tilbringe en aften sammen.

Sanne (mor):

Da vi flyttet hit, kjente vi ingen her. Hvordan skulle vi finne en barnevakt hvis vi ville ut en kveld? Derfor prøvde vi å finne en på nettet. Gjennom Sitly fant vi Lisa og vi gikk fort overens. Lisa kommer hver tirsdagskveld for å passe på barna, sånn at jeg og min mann har tid til å gjøre noe hyggelig sammen.

Sanne (mor):

Noen ganger trener vi sammen, andre ganger drar vi ut for å spise, eller noe annet. Det har ikke så mye å si hva vi gjør, så lenge vi gjør noe sammen. Når du har småbarn, har du ikke alltid mye kvalitetstid sammen, men det er viktig å prøve. Vi er virkelig oppmerksomme på hverandre igjen, nå som vi vet at barna er i gode hender med Lisa.

Lisa (barnevakt):

Jeg var allerede barnevakt for et par andre familier, men jeg ville gjerne sitte barnevakt for flere. En venninne tipset meg om Sitly, så jeg valgte å registrere meg. Sanne sendte meg en melding for å sjekke om jeg var tilgjengelig, og vi fant umiddelbart tonen. Og ikke bare Sanne og jeg, men også jeg og guttene. Jeg trives veldig med å ha en fast dag i uken, og noen ganger ber de meg om å jobbe en ekstra dag.

Finn en barnevakt eller barnevaktjobb selv!