Janne & Hannah “Det er fint at Hanna gjør ting med Nora og Sofie, som jeg ikke har tid til.”

Introduksjon

Hanna sitter av og til barnevakt for Jannes jenter, Nora og Sofie. Hun blir for det meste bedt om å tegne hester og enhjørninger, så snart hun kommer over.

Janne (mor):

Det fine med Hanna er at hun er veldig rolig. Hun kommer overens med begge jente, og hun er veldig enkel å ha med å gjøre. Det er ikke det at de hopper av glede når de vet at Hanna kommer, men de er veldig fornøyde med å ha henne rundt. Det er veldig greit å ha en barnevakt som kan komme over når man har behov. Hanna er godt kjent her, og spør sjeldent om noe. Hun sjekker alltid leggetiden med oss, og er selvsikker nok til å selv finne rundt i huset, så når vi er borte, trenger hun ikke å ringe oss om småting. Når hun er her, vet vi at vi ikke trenger å bekymre oss om noe.

Janne (mor):

Nora og Sofie spør alltid Hanna om hun vil tegne sammen med dem, fordi Hanna er veldig flink til å tegne. De spør for det meste henne om å tegne hester og enhjørninger; det elsker de. Hanna blir satt i arbeid nesten hver gang hun er her. Jeg ønsker jeg kunne tegne med jentene, men for øyeblikket er livet vårres for travelt. Jeg kan knapt nok finne tid til å sitte å slappe av. Derfor synes jeg det er veldig fint at Hanna kan gjøre det med dem. Dette er noe spesielt Hanna og jentene kan gjøre sammen.

Hanna (barnevakt):

Jeg sitter for det meste barnevakt på kvelden. Før leggetid bruker vi å spille spill, eller så vil de ha meg til å tegne. De ber meg for det meste om å tegne hester eller enhjørninger; jeg liker også de, så det gjør meg ikke noe. Det ender som regel alltid med at de får mine tegninger, og de gir meg deres.

Finn en barnevakt eller barnevaktjobb selv!