Merete & Anne “Anne sender meg alltid bilder sånn at jeg vet hvordan det går. Det liker jeg veldig godt.”

Introduksjon

Merete hadde en umiddelbar tone med hennes dagmamma, Anne. "Fra starten av, visste hun hvordan hun skulle berolige meg ved å sende bilder av Isabel."

Hvorfor valgte du en dagmamma?

Merete: Jeg synes det er viktig at Isabel treffer andre barn og lærer seg å leke med andre, men jeg synes at en barnehage var for fullt, og jeg valgte derfor å søke etter en barnevakt. Jeg likte virkelig Anne fra starten av.

Hvordan gikk de første par ukene?

Merete: Isabel gråt mye de første par ukene. Jeg hadde veldig dårlig samvittighet fordi jeg følte at jeg bare avleverte mitt gråtende barn til en annen, men Anne taklet det veldig godt. Hun betrygget meg, og sendte meg meldinger og bilder for å vise hvordan det gikk. Hun gjør faktisk fortsatt dette, og det er jeg veldig glad for.

Anne (dagmamma):

Merete og jeg har et godt forhold, og vi kan fortelle hverandre alt. Isabel er fantastisk. Jeg kan se at hun trives veldig godt med å ha andre barn å leke med. Hver gang Isabel trer inn i en ny fase, eller har en utvikling, diskuterer jeg og Merete dette for å finne ut hvordan vi skal takle det. Forrige uke sendte Merete meg et video-opptak for å vise at Isabel hadde tatt sine første steg hjemme. Vi begge jublet for Isabel!

Finn en barnevakt eller barnevaktjobb selv!