Karin & Marie “Fordi Marie kan hente Joachim fra skolen hver dag, trenger han ikke lenger å gå på SFO.”

Introduksjon

Joachim, Karins sønn, trivdes ikke på SFO. “Han har sagt i over ett år nå at han ikke trivdes der. Så vi bestemte oss får å søke etter en barnevakt som kunne hente han etter skolen.”

Karin (mor):

“Jeg har bevisst søkt etter en aktiv og ung barnevakt som kan underholde og holde Joachim opptatt. Jeg jobber hjemmefra, så det er fint å ha en barnevakt som ikke bare sitter på sofaen, men som også er i aktivitet med barna. Det er fint for Joachim å være med på aktiviteter for gutter på hans alder. Det var vanskelig å finne noen som kunne sitte barnevakt hver mandag, tirsdag og onsdag, så løsningen for oss ble å finne et par barnevakter som jobber om hverandre.”

Joachim (barn):

“SFO er kjedelig. Det er mye bedre med Marie. Nå kan jeg bare dra hjem etter skolen og gjøre ting som jeg liker. Jeg kan også leke med vennene mine.”

Marie (barnevakt):

“Jeg har vært barnevakt en stund nå. Da jeg var yngre, satt jeg som regel barnevakt på kveldstid, men jeg trives best med å sitte barnevakt på dagtid. Hvis du sitter barnevakt på kvelden, har som regel ungene lagt seg. Sitter du barnevakt tidligere på dagen, kan du leke og være i aktivtet med dem. Her om dagen, hadde Joachim besøk av en venn og de lekte med klinkekuler. Jeg ble så entusiastisk at jeg heiv meg med. Det fikk meg til å føle meg som et barn igjen.”

Finn en barnevakt eller barnevaktjobb selv!