Skriv inn spørsmålet ditt

Om Sitly

Hva kan Sitly tilby foreldre?

Sitly tilbyr foreldre muligheten til å bli kjent med foreldre, barnevakter og dagmødre/dagfedre i sitt nærområde, slik at de sammen kan organisere barnepass. Ved siden av å finne barnevakter og dagmødre/dagfedre kan foreldre også komme i kontakt med hverandre, om de vil finne lekekamerater for barna, eller for eksempel for å dele en barnevakt eller dagmamma/dagpappa for å dele kostnadene.

Medfører forpliktelser ved registrering på Sitly?

Nei, registreringen er gratis og uten forpliktelser. På denne måten kan du selv bestemme om du vil akseptere en invitasjon til å møte foreldre, barnevakter eller dagmødre/dagfedre nær deg. Du har kontrollen.

Blir foreldre, barnevakter og dagmødre/dagfedre bakgrunnssjekket og screenet av Sitly?

Sitly kan bli sett på som et online møtested. Vi sjekker regelmessig at ingen upassende meldinger blir postet, men ved siden av dette råder vi foreldrene selv å være selektive med kontaktene som ligger tilgjengelig på Sitly. Vi råder deg å være nøye og forsiktig når du gjør et valg, for eksempel ved å spørre etter referanser fra barnevakter og dagmødre/dagfedre, og ved å arrangere et bli-kjent møte for å skaffe et nøyaktig inntrykk av hverandre.

Hva koster Sitly?

Registrering er gratis og uten forpliktelser. Du kan også lese og svare på meldinger du har fått fra andre gratis. Har du funnet et treff og er klar for å sende en melding til en annen bruker? Da er det på tide å oppgradere til et premium-medlemskap.Premium-medlemskap foreldre: 


3 måneder 390 kr (130 kr per måned)


12 måneder 720 kr (60 kr per måned)


 


Premium-medlemskap barnevakter/dagmødre:


3 måneder 297 kr (99 kr per måned)


12 måneder 588 kr (49 kr per måned)


 


Et premium medlemskap vil automatisk bli utvidet på slutten av ditt medlemskap, for hver følgende måned vil du bli belastet det samme månedlige gebyret du har betalt så langt

Min konto

Kan jeg avregistrere meg fra Sitly?

Ja, i dine konto-innstillinger kan du velge å avregistrere deg. Logg inn og gå til Mine Innstillinger / Konto-Innstillinger og velg deaktiver eller fjern. Dine detaljer vil da ikke lenger være tilgjengelig for andre foreldre, barnevakter eller dagmødre/dagfedre.

Jeg har forespurt et nytt passord, men systemet kjenner det ikke igjen. Hva nå?

Sørg for at du har klikket på aktiveringslenken i e-posten med ditt nye passord. Kun da vil ditt nye passord bli aktivert.

Hvordan kan jeg bytte mitt passord?

Logg inn, og klikk på “mine innstillinger”. I kategorien “konto-innstillinger” har du muligheten til å bytte ditt passord.

Personvern

Hva blir mine adresse-detaljer brukt til?

Dine adresse-detaljer blir brukt til å vise andre registrerte brukere hvor du bor, ved å vise et ikon på et kart over ditt lokale område. På denne måten kan andre foreldre, barnevakter og dagmødre/dagfedre se på deg som en nabo for så å kontakte deg via Sitly. Vi viser aldri din gate- eller ditt husnummer. Vi deler heller aldri dine adresse-detaljer med tredjeparter.

Personvern

Kan andre se min personlige informasjon?

Bare ditt fornavn og ditt profilbilde er synlig for andre. Dine adresse-detaljer forblir skjult og er ikke synlig for andre.

Blir min personlige informasjon lagret sikkert?

Vi tar beskyttelsen av din personlige informasjon på alvor. Dermed er denne nettsiden utstyrt med ekstra sikkerhet. For å beskytte nettrafikk mellom besøkende og serveren slik at det ikke kan bli snappet opp av uønskede partier, er nettsiden beskyttet med et såkalt SSL-Sertifikat. Dette sertifikatet krypterer informasjonen som blir sendt frem og tilbake, og er bedre kjent som «padlock» eller «https versjonen» av en nettside.

Om Sitly

Hva tilbyr Sitly for barnevakter og dagmødre/dagfedre

En barnevakt eller dagmamma/dagpappa kan finne foreldre via Sitly i sitt nabolag som er på utkikk etter en barnevakt og/eller dagmamma/dagpappa. Du kan ta kontakt med dem, bli kjent med dem, og eventuelt arrangere barnepass.

Hvordan kommer jeg i kontakt med andre brukere?

Gå til en annen brukers profil og klikk på ‘send melding’. Du vil bli spurt om å abonnere på et premium-medlemsskap først. Når du har sendt meldingen kommer vi til å sende en e-post til personen for å informere han/hun om at han/hun har fått en melding. De som du har sendt melding til vil kunne sende et svar til deg gratis. Vi deler aldri dine personlige detaljer med andre, slik som din adresse, e-post eller telefonnummer. Så det er opp til deg å levere dette til andre.

Hvordan kan andre komme i kontakt med meg?

Andre kan kontakte deg ved å abonnere på et Premium-medlemskap som gir dem muligheten til å sende deg en melding via Sitly. Vi kommer da til å sende deg en e-post for å informere deg. Du vil kunne svare på denne meldingen gratis.

Min konto

Hvordan kan jeg kansellere mitt premium-medlemskap?

Du kan kansellere ditt premium-medlemskap ved å gå til https://www.sitly.no/innstillinger/premium. Du kan kansellere når du vil uten noen gebyrer eller ekstra kostnader.

Hvordan kan jeg endre min adresse?

Logg inn og gå til Mine innstillinger/Personlige detaljer. Her kan du endre din adresse.

Finner du ikke svar på spørsmålet ditt?

Kontakt oss