Jobber du med en artikkel om Sitly?

Sjekk våre ressurser for pressen
send oss en e-post på: info@sitly.no

Informasjon for pressen

Sitly er en plattform som forbinder familier med barnevakter og dagmammaer. Den ble grunnlagt i 2009 av Jules van Bruggen, som en forelder selv, så behovet for en slik tjeneste. Sitly har blitt den største barnepass-nettsiden i Norge med over 74 000 registrerte barnevakter, dagmammaer og foreldre.

Jobber du med en sak om Sitly?

Kontakt info@sitly.no

Sitly ble grunnlagt i 2009 og har blitt den raskest voksende internasjonale plattformen som forbinder familier med barnevakter og dagmammaer. Dette muliggjør rimelige og fleksible løsninger for barnepass i hjemmet. Mer enn 6 millioner registrerte familier, barnevakter, og dagmammaer i 14 forskjellige land bruker Sitly i dag.Hensikten med Sitly er å gi foreldre mulighet til å finne fleksibel barnepass hvor barna er hjemme i sine trygge omgivelser.

Hva er Sitly?

Med Sitly kan du finne en barnevakt, dagmamma, eller en familie du kan sitte barnevakt for. Du kan kontakte dem, arrangere et intervju og lage videre avtaler. Du bestemmer selv hvilken type barnevakt eller familie som passer deg best, og hvem du vil kontakte.

Påfølger registrering noen forpliktelser?

Nei. Registrering er uten forpliktelser og det er gratis. Du velger selv om du vil takke «ja» til et intervju med foreldre, barnevakt og/eller dagmammaer.

Blir foreldre, barnevakter og dagmammaer screenet av Sitly?

Du kan se på Sitly som et online møtested. Alle kan regisrere seg og kontakte andre medlemmer. Vi screener ikke medlemmer på forhånd, men vi sjekker regelmessig etter upassende oppførsel (bilder, meldinger, rapporteringer fra andre medlemmer) Det er opp til foreldre og barnevakter å velge hva de er ser etter på Sitly. Vi råder deg til å være forsiktig ved å alltid be om referanser og avtale et bli-kjent-møte først. På denne måten vil du være i stand til å skape et bedre bilde av en potensiell barnevakt eller familie.

Sitly-teamet

Sitlys historie

Sitly ble grunnlagt av Jules van Bruggen etter at han selv erfarte hvor vanskelig det var å finne trygg og sikker barnepass til den nyfødte sønnen sin. «Vi støtte på mange problemer i prosessen med å finne det rette tilbudet. Det tok oss ett år før vi fant plass i barnehage, og i mellomtiden var vi på desperat utkikk etter en barnevakt.»

Les Sitlys historie

Varemerker