2014

Telegraaf, May 2014

2013

Volkskrant, October 2013
BNR (part 1), October 2013
BNR (part 2), October 2013
EenVandaag, April 2013
BNR, January 2013
BNR, January 2013

2012

RTL.nl, June 2012
Red Magazine, February 2012

2010

Spits, June 2010
Opzij, January 2010
Viva Mama, January 2010

2009

Intermediair, October 2009
Intermediair.nl, October 2009

Jobber du med en artikkel om Sitly?

Sjekk våre ressurser for pressen
send oss en e-post på: info@sitly.no

Informasjon for pressen

Sitly er en plattform som forbinder familier med barnevakter og dagmammaer. Den ble grunnlagt i 2009 av Jules van Bruggen, som en forelder selv, så behovet for en slik tjeneste. Sitly har blitt den største barnepass-nettsiden i Norge med over 48000 registrerte barnevakter og foreldre.

Jobber du med en sak om Sitly?

Kontakt info@sitly.no

Sitly ble grunnlagt i 2009 og har blitt den raskest voksende internasjonale plattformen som forbinder familier med barnevakter og dagmammaer. Dette muliggjør rimelige og fleksible løsninger for barnepass i hjemmet. Mer enn èn million registrerte familier, barnevakter, og dagmammaer i 9 forskjellige land bruker Sitly i dag. Hensikten med Sitly er å gi foreldre mulighet til å finne fleksibel barnepass hvor barna er hjemme i sine trygge omgivelser.

Hva kan Sitly tilby foreldre?

Sitly tilbyr foreldre muligheten til å bli kjent med foreldre, barnevakter og dagmødre/dagfedre i sitt nærområde, slik at de sammen kan organisere barnepass. Ved siden av å finne barnevakter og dagmødre/dagfedre kan foreldre også komme i kontakt med hverandre, om de vil finne lekekamerater for barna, eller for eksempel for å dele en barnevakt eller dagmamma/dagpappa for å dele kostnadene.

Hva tilbyr Sitly for barnevakter og dagmødre/dagfedre

En barnevakt eller dagmamma/dagpappa kan finne foreldre via Sitly i sitt nabolag som er på utkikk etter en barnevakt og/eller dagmamma/dagpappa. Du kan ta kontakt med dem, bli kjent med dem, og eventuelt arrangere barnepass.

Hvordan kommer jeg i kontakt med andre brukere?

Gå til en annen brukers profil og klikk på ‘send melding’. Du vil bli spurt om å abonnere på et premium-medlemsskap først. Når du har sendt meldingen kommer vi til å sende en e-post til personen for å informere han/hun om at han/hun har fått en melding. De som du har sendt melding til vil kunne sende et svar til deg gratis. Vi deler aldri dine personlige detaljer med andre, slik som din adresse, e-post eller telefonnummer. Så det er opp til deg å levere dette til andre.

Sitly teamet

Historien vår

Sitly ble grunnlagt av Jules van Bruggen etter at han selv erfarte hvor vanskelig det var å finne trygg og sikker barnepass til den nyfødte sønnen sin. “Vi støtte på mange problemer i prosessen med å finne det rette alternativet. Det tok oss ett år før vi fant plass i barnehage, og i mellomtiden var vi på desperat utkikk etter en barnevakt."

Les historien vår

Varemerker